woensdag 12 oktober 2016

Het gaat geweldig!

...laat u niet misleiden door de, wat ik noem de 'main stream media'...of in gewoon Nederlands de kranten en het 8 uur journaal...

Om de een of andere reden is namelijk 'goed nieuws' geen nieuws....en 'bad news' wel...

Dus als er wat rottigs gebeurt op deze aardkloot is het voorpagina nieuws, en de miljoenen dingen die dagelijks goed gaan en deze planeet een veel prettigere plaats maken om op te leven blijken niet vermeldenswaard..

Welnu, dit is geen toeval. De kranten en de journaals putten namelijk allemaal uit de zelfde nieuwsbron en die nieuwsbron is in handen van lui die het niet zo goed met u en ik voor hebben. Deze lui zijn namelijk ook dezelfde eigenaars van banken, wapenfabrieken en farmaceutische bedrijven en ander gespuis.  

En als je bommen en granaten wil verkopen zul je eerst angst moeten zaaien. En welk medium is daar nou meer geschikt voor dan de TV en vroeger de krant? Want als het in de krant staat dan is het toch zeker waar? 



De leugens waarmee millennia lang al een perpetuele oorlog mee in stand wordt gehouden gaan waarschijnlijk uw bevattingsvermogen te boven maar gelooft u mij, deze nietsontziende gewetenloze criminelen schuwen geen middel om hun giftige waar aan de man te brengen.  

Skeptische mensen zullen dit soort zaken afdoen als 'conspiracy theory' gelul maar daar luisteren we niet naar.  

De enige echte vrije nieuwsbron waar ik mijn nieuws vandaan haal is het internet en met name van YouTube.

Ik wou het niet te lang maken vandaag en zal een andere keer terugkomen op dit topic maar geloof me, het gaat steeds beter! Ondanks de laatste stuiptrekkingen van 'het kwaad' in deze wereld die het nu eenmaal niet zo goed met mij en u voor hebben. Het gaat steeds beter wereldwijd met uitzondering van een paar kleine brandhaarden die op termijn gedoofd zullen worden.  

De enige manier om het kwaad te verslaan is om zelf het licht te zijn dat elke donkere hoek op deze wereldbol fel kan doen verlichten. Want wij (het licht) gaan winnen van het donker. Zo is de wet. Dit is een onomkeerbaar proces. 

Het is net zo simpel als de schakelaar omzetten in je slaapkamer als het donker is. Deze strijd zal het licht altijd winnen. 

Je kunt licht tijdelijk verduisteren door de gordijnen dicht te doen of het licht uit te doen maar de zon schijnt altijd. Is het niet hier dan wel aan de andere kant van de aarde. 

Dus stay positive!  Negeer het negatieve en focus op het positieve. Dat is de enige weg. Dus lees niet te veel kranten en kijk niet te veel journaals...want focus op negatieve zaken geeft het alleen maar meer energie en dus krijgen we er meer van...en dat willen we nou net niet...!

Zaken die je energie geeft gaan zich vroeg of laat manifesteren in je realiteit kijk daarom naar zaken die je wel wilt...je hebt dus het zelf de touwtjes in handen.

Probeer de beste mogelijke versie te zijn van wie je werkelijk bent en dan komen we er des te sneller! 

Ik zal gauw meer posten...was ff druk...ciao!




4 opmerkingen:

Brigitte zei

Kijk... dit is nog eens goed nieuws! And you're back ;-)
So, let's shine!

Greetz

Brigitte

Luuk Nijssen zei

Thx! ;-)

Melanie zei

Wat heb je dat mooi gezegd. Positief denken is inderdaad erg belangrijk. Weinig mensen doen dit nog.

Luuk Nijssen zei

Dank je! ;-)